Tarieven

Een Foto Consult € 85,- voor maximaal één uur.

Neemt u hierbij a.u.b. een foto of voorwerp mee van de (overleden) persoon waarmee u in contact wilt komen. De foto of voorwerp gebruik ik om in contact te komen met overleden dierbaren, maar kan ik ook gebruiken voor het doorgeven van “boodschappen” aan u van mensen die nog leven, bijvoorbeeld van uw kinderen.

 

Een Persoonlijk Consult/tarot consult € 85,- voor maximaal één uur.

Voor dit type consult komt u voor u zelf met persoonlijke vragen. U hoeft hiervoor uiteraard geen foto of voorwerp mee te nemen. Dit consult kan zonder- of (als ondersteuning) in combinatie met tarot-kaarten worden gegeven.

 

Voor deze consulten kan het eens voorkomen dat ik het uur niet helemaal vol kan maken. Hier veranderd er niets aan het tarief. U krijgt natuurlijk wel een volwaardig consult waar uw vragen zullen worden beantwoord.

 

Magnetiseren per half uur: € 45,-

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een behandeling bij chronische pijnklachten- of bij angstproblematiek.

 

Het spiritueel reinigen van uw huis met behulp van salie: vanaf 95,-

Voor spoed-diensten, bij bijvoorbeeld een ernstige angst om in huis te slapen door de aanwezigheid van agressieve entiteiten/energie, en waar mijn hulp nog dezelfde dag gevraagd wordt, rekening ik een toeslag van 25% bovenop het normale tarief.

 

Paranormale avond bij u thuis

Ik ben ook te boeken voor paranormale sessies bij u thuis. Hiervoor hanteer ik een minimum van 4 personen en een maximum van 8 personen. Neemt u voor deze sessie objecten en/of foto's mee van overleden dierbaren, of van mensen die nog leven zoals bijvoorbeeld uw kinderen of uw partner, dan ga ik hiermee aan de slag. Natuurlijk kunt u ook hier kiezen voor een consult voor uzelf. In dat geval hoeft u dan ook weer niets mee te nemen. U heeft bij de Paranormale avond bij u thuis, in tegenstelling tot volle zalen, de zekerheid dat iedereen de volle aandacht krijgt tijdens de sessie.

Voorwaarden zijn dat er niet gedronken en/of gerookt wordt in de ruimte waar ik de sessies verzorg. Uiteraard ben ik alleen bij serieuze belangstelling te boeken, waarmee ik bedoel dat de sessies niet bedoeld zijn voor feesten of andere evenementen.

Het tarief voor een Paranormale avond bij u thuis is € 230,-. Reiskosten zijn daarbij niet inbegrepen.

 

Consulten actie

Gezellig met een paar vrienden of vriendinnen op consult? Dat kan! Je kan met 4 vrienden of vriendinnen bij mij aanschuiven voor korte consulten van ongeveer een halfuur. Dit kan met foto's maar ook in de kaarten. Iedereen komt een keer aan de beurt.

De prijs hiervan is €185,-

 

Videoconsult € 85 voor een uur

Dit is iets wat kan doen, maar wat ik alleen in hoge uitzondering doe. B.v. als ik zelf niet naar locatie kan komen of door erge ziekte/handicap.

Kosten hiervoor zijn €85,- wat u voorafgaand aan het consult moet betalen.

 

Dierconsult

Neem een foto of object mee van uw (huis) dier. Bij dit consult kan ik contact maken met overleden dieren maar ook kijken naar gemak of voelen naar fysieke klachten van het dier. (Raadpleeg wel altijd een dierenarts bij ernstige fysieke klachten of ziekte.)

 

Kosten van dit consult bedraagd €55,- voor een halfuur.

 

Psychometrie avonden

Psychometrie avonden worden bij mij in de praktijk gehouden. In verband met de beperkte ruimte ontvang ik tijdens deze avonden maximaal zes personen.

Houd de agenda op deze website in de gaten voor een datum, of stuurt u mij een mailtje als u hier belangstelling voor heeft. Kosten bedraagd €25,- p.p.

 

Verplaatsen van de afspraak/afspraak afzeggen

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, wat uiteraard voor kan komen, laat u mij dit dan a.u.b. 24 uur van te voren even weten. Anders ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Dit i.v.m. de voorbereidingen die ik voor u moet treffen, en het feit dat er tijd voor u gereserveerd is die ik op die korte termijn niet meer voor iemand anders kan reserveren. Verplaatsen van de afspraak mag en kan natuurlijk altijd. Laat mij dit a.u.b. tijdig weten.

Woont u buiten de regio Arnhem dan worden er reiskosten in rekening gebracht die ik vooraf kenbaar zal maken.

U kunt bij mij met pin betalen!

 

*leeftijdscategorie : Vanaf 18 jaar of met een begeleider vanaf 16 jaar.

 

*Spiritueel reinigen komt in aanmerking wanneer u onverklaarbare/paranormale ervaringen in uw huis ervaart en daar last van heeft. Dit kan zich uiten door een slechte nachtrust, het ervaren van een onveilig gevoel in huis of bijvoorbeeld geplaagd worden door nachtmerries etc.